28. April 2023 · Messer

Lærfest’23: Vinderen fundet

Tekst & Node har igen været på Lærfest. Efter nogle veloverståede dage i Aarhus er vinderen af konkurrencen om et online coaching forløb om storytelling fundet.

Tusindvis af lærere og undervisere lagde vejen forbi Lærfest’23 til en snak om undervisningsmidler og undervisning. Vi var naturligvis til stede med vores stand, hvor vi bød indenfor til en snak om kopiering, indberetning og kopiregler.  Under temaet ”fra original – til kopi – til dig” inviterede vi til et foto foran vores farvestrålende ”selfie”-væg, og opfordrede desuden lærerne til at tage en kopiplakat med hjem til lærerværelset. 

God dialog med nye lærere
Som noget nyt i år havde vi ekstra fokus på dialogen med de mange studerende, som er i gang med at blive uddannet til lærere. Vi havde medbragt en skræddersyet brochure, som skal hjælpe de nye lærere med at få et bedre overblik over kopiaftalens muligheder og begrænsninger. Den tager udgangspunkt i nogle af de ofte stillede spørgsmål vi får og skal være med til at klæde lærerne på, når de bruger uddrag af andres tekster og noder på deres nye arbejdsplads.

Populært foredrag 
I år bød vi også på et foredrag – denne gang med Søs Rask Adresen, som er forfatter, coach og underviser og arbejder med storytelling i undervisningen. Foredraget var meget populært og velbesøgt, og vi havde mange besøgende efterfølgende, som gerne ville deltage i en konkurrence om et online coaching-forløb.

Vi har nu trukket en heldig vinder, som har fået direkte besked. 

Vi takker alle besøgende for spændende snakke, relevante spørgsmål og godt selskab. Vi glæder os til at fortsætte dialogen til næste års messe, som vil blive afholdt i København den 13. og 14. marts 2024.

 

📷 Camilla Tollstorff Ardilsø