Tre kendte rettighedshavere, en dygtig illustrator og en levende fortællestil. Det er hovedingredienserne i vores nye film, som er henvendt til landets lærere.

Der er nok at se til ude på skolerne. Derfor kan det være sin sag at præsentere endnu en ekstraopgave for lærerne på de ca. 170 skoler, der hvert år bliver udvalgt til at skulle indberette deres kopier.

Det er der nu kommet en ny film, der skal hjælpe med.

Copydan Tekst & Node har i samarbejde med Partout Production lavet en film, som er en del af den TAK-kampagne, som lærerne allerede kender fra skolemesserne. Den varer tre minutter og skal vise lærerne, at indberetningen i den grad nytter noget.

 

Kendte ansigter gør budskabet mere relevant

Filmen bliver båret frem af forfatter Jesper Wung-Sung, lærebogsforfatter Trine May og komponist Bjarne List Nissen. De sætter ansigt og ord på den betydning, som lærernes indsats har for rettighedshaverne.

Tonen i filmen er let og munter – ikke mindst takket være et animationslag, som illustrator Mads Salicath står bag. Salicaths fine streg præsenterer lærerne for tanken om, at deres indberetning indgår som en vigtig del af et kredsløb, der sikrer, at der hele tiden bliver lavet nyt materiale til undervisningen.

Filmen skal anvendes i dialogen med skolerne – bl.a. når vores konsulenter tager rundt og besøger de indberettende skoler for at forklare om den forestående opgave.

Vi håber, at den bliver godt taget imod og kan være med til at skabe endnu større opbakning omkring indberetningen ude på skolerne.

God fornøjelse de næste tre minutter.

TAK-filmen

Del denne artikel