Ny udgave af ’Tæt på Tekst & Node’ er på gaden - fyldt med information og viden til alle de forfattere, journalister, komponister, udgivere, illustratorer og arvinger, der får kopipenge fra Tekst & Node.

Er du én af de mere end 70.000 rettighedshavere, der får vederlag fra Copydan Tekst & Node, så er du nok også interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder for at sikre dit vederlag. I vores årsblad til rettighedshaverne har vi derfor samlet en masse information om årets registreringer og fordeling af vederlag sammen med små historier om, hvordan vores medarbejdere gør sig umage for at finde frem til alle jer, der har kopipenge til gode.

 

Vi dykker også ned i, hvordan året 2022 er gået – både generelt og på aftalefronten. Og så stiller vi skarpt på én af tidens helt store tendenser, nemlig kunstig intelligens og udviklingen af chatbots som ’ChatGPT’ og ‘Google Bard’ og metoden ’Text and Data mining’. For hvad betyder udviklingen af kunstig intelligens for ophavsret og rettighederne til al den data, som maskinerne bliver fodret med?

Læs årsbladet her

Del denne artikel
Vidste du:

Copydan Tekst & Node er en non-profit virksomhed