3. November 2023 ·

Vi søger ny forretningsudvikler til IP-ret: Vil du være med til at forme fremtiden for forretningen i Copydan Tekst & Node?

Er du drevet af udvikling og har passion for at løfte forretningen til det næste niveau? Besidder du analytiske evner til at identificere muligheder og lede projekter, der resulterer i målbare resultater? Og har du stærke kommunikations- og samarbejdsevner, der gør dig i stand til at arbejde på tværs af afdelinger? Så er her chancen for at sætte dit aftryk på Copydan Tekst & Nodes forretningsområder.

Om Os:

Tekst & Node er en privat forvaltningsorganisation, der er etableret og ejet af rettighedshaverne på tekstområdet. Tekst & Node indgår kopiaftaler, som giver mulighed for at anvende ophavsretsligt beskyttet tekst -og nodemateriale i forbindelse med kopiering og tilgængeliggørelse. Vi har kopiaftaler med bl.a. undervisningsinstitutioner og en lang række private og offentlige virksomheder og institutioner.

Et centralt fokusområde er at styrke aftaleområdet for både offentlige organisationer og private virksomheder samt at opdyrke nye aftaler med TECH og onlineindholdstjenester.

Din Rolle:

I stillingen som forretningsudvikler får du ansvaret for at udvikle og drive forretningsområder og projekter, der skaber værdi for Tekst & Node både på kort og lang sigt. Du vil referere til direktionen og arbejde tæt sammen med de teams, der beskæftiger sig med juridiske, informationsteknologiske og kommunikationsmæssige udfordringer og initiativer. Dine primære opgaver vil inkludere:

  • Videreudvikling og indgåelse af aftaler om brug af tekstmateriale mellem stat/offentlige virksomheder og Tekst & Node.
  • Videreudvikling og indgåelse af aftaler om brug af tekstmateriale mellem private virksomheder og Tekst & Node.
  • Udvikling og indgåelse af aftaler med TECH om brugen af kunstig intelligens, herunder CHAT-bots og lignende.
  • Udvikling og indgåelse af aftaler med onlineindholdstjenester om brugen af brugeruploadede tekstværker.

Kvalifikationer:

Der er tale om et job med en høj grad af selvstændighed, som byder på personlige og faglige udfordringer. For at trives i denne rolle er det afgørende, at du besidder følgende egenskaber:

  • Kandidatgrad indenfor relevant område; f.eks. cand.merc., cand.merc.jur. eller jurist med praktisk kendskab til forretningsudvikling
  • Erfaring fra eksempelvis forlags- og mediebranchen, musikorganisationer, kultur- eller ophavsretsområdet
  • Gennemslagskraft og en proaktiv og vedholdende tilgang til dit arbejde
  • Stærke samarbejdsevner og kan kommunikere klart på alle niveauer i organisationen

Ansøgning:

Send din ansøgning snarest og senest den 10. december. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anders Rasch på e-mail akr@tekstognode.dk eller telefon 3544 1475. Løn forhandles individuelt baseret på dine kvalifikationer.

Tekst & Node er en arbejdsplads, der værdsætter mangfoldighed og inklusion. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, alder, race, religion og seksuel orientering til at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via Jobindex på dette link: Forretningsudvikler | Jobannonce | Jobindex


Om Copydan Tekst & Node
Copydan Tekst & Node er en non-profit forvaltningsorganisation på tekstområdet. Vi har eksisteret siden 1980 og er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Vi er 29 medarbejdere, der arbejder sammen om at sikre adgang til fleksibel kopiering og vederlag til rettighedshavere, når deres værker kopieres. I 2022 rundede vi over 400 mio. kr. i indtægter. Læs mere om os på https://www.tekstognode.dk/