Menu

Sådan indberetter du

Er din skole udpeget som testskole for Copydan Tekst & Node i indberetningsåret 2021/2022? Så kan du med fordel læse mere om hvad, hvordan og hvorfor du skal indberette.

Vi tester nye indberetningsmuligheder – tak for hjælpen

I alt 15 skoler på folkeskoleniveau er udvalgt som testskoler i indberetningsåret 2021/2022.

Ansatte på testskoler får udvidede indberetningsmuligheder.

I hele indberetningsåret kan testskoler dele kopier med os direkte fra delingstjenester som f.eks. Google Drev, Dropbox og OneNote.

Som ansat på en testskole får du altså flere og lettere muligheder for at indberette materiale, og samtidig bidrager du til, at vi får øget viden omkring digital indberetning af kopier.

Vores indberetningsprocedurer skal følge med skolernes arbejdsgange, hverdag og kopieringsmønstre, og vi håber, at denne testrunde med udvidede indberetningsmuligheder vil føre til, at vi på sigt kan implementere samme muligheder for alle indberettende skoler.

Udover at du deltager som ansat på en testskole, så er alt som det plejer ift. indberetningsopgaven.

 

Din indberetning betyder noget

Din indberetning har stor betydning for alle de forfattere, musikere, illustratorer, udgivere mv., hvis værker du kopierer. Det er nemlig takket være din og andre læreres indberetning, at vi kan udbetale vederlag til rettighedshaverne.

 

Det er ikke en kontrol

Indberetningen går på tur mellem landets skoler og er en vigtig del af den kopiaftale, din skole har med os. I har allerede betalt for kopierne. Indberetningen har derfor intet at gøre med, hvor meget I skal betale for kopiaftalen.

Vi bruger udelukkende indberetningen til at identificere, hvilke rettighedshavere vi skal sende pengene videre til.

 

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller mangler du svar på et spørgsmål om indberetningen, så kontakt os.

Signe Helms Ratjen

Teamleder, Cand.scient.bibl

Tlf. 35 44 14 64

Ansvarsområde:

Indberetning, medlemsservice