Indberetning for udpegede skoler

Er din skole udpeget til at indberette kopier til Copydan Tekst & Node i dette skoleår? Så skal vi se en ekstra kopi af alt det, du kopierer i et helt år. Både de digitale kopier og papirkopierne.

Indberetningen går på tur mellem landets skoler og er en vigtig del af den kopiaftale, din skole har med os. Det er ikke en kontrol – I har allerede betalt for kopierne. Vi bruger udelukkende indberetningen til at identificere, hvilke rettighedshavere vi skal sende pengene videre til.

Skal du og din skole indberette kopier, så vil I være informeret om det i god tid, inden indberetningen begynder.

Send os en ekstra kopi
Tænk på os som en ekstra elev i klassen. Hver gang du kopierer til dine elever, så sender du også en kopi til os. Vi vil gerne se alt det ophavsretsligt beskyttede materiale, du kopierer fra, du skal derfor indberette alle typer af tekster og noder – lige fra bøger, digte, artikler og sange til internetsider, avisartikler og digitale læringsplatforme. Og både dansk og udenlandsk materiale. Vi skal også se elevernes kopier.

Kopier fra undervisningsmaterialer, som du har adgang til via skolens licensaftaler og abonnementer, skal ikke sendes ind til os, hvis kopiering allerede er dækket af den licens, skolen har købt.
Læs derfor licensbetingelserne, før du kopierer, og før du sender ind. 

Se, hvilke materialer I skal indberette her

Din ekstra kopi gør hele forskellen
Når du indberetter dine kopier, bakker du op om de mennesker, der skaber de tanker, sætninger, historier, noder og illustrationer, som du bruger i din undervisning. De får nemlig betaling for deres arbejde, når du indberetter, hvilke kopier du bruger.
TAK for det.

Du kan downloade vores brochure omkring indberetning  her