Indberetning

Er din skole udpeget til at indberette kopier til Copydan Tekst & Node i dette skoleår? Så skal vi i et helt år se en ekstra kopi af alt det, du kopierer. Både de digitale kopier og papir-kopierne.

Indberetningen går på tur mellem landets skoler og er en vigtig del af den kopiaftale, din skole har med os. Det er ikke en kontrol – I har allerede betalt for kopierne. Vi bruger udelukkende indberetningen til at identificere, hvilke rettighedshavere vi skal sende pengene videre til.

Send os en ekstra kopi
Tænk på os som en ekstra elev i klassen. Hver gang du kopierer til dine elever, så sender du også en kopi til os. Vi vil gerne se alt det ophavsretsligt beskyttede materiale du kopierer fra – lige fra bøger, digte, artikler og sange til internetsider, avisartikler og digitale læringsplatforme. Både dansk og udenlandsk materiale. Vi skal også se elevernes kopier.

Se, hvilke materialer I skal indberette her

Eksamensopgaver skal også indberettes
Når du henter eksamensopgaver fra Prøvebanken (tidl. Materialeplatformen) og deler med dine elever, er der tale om kopiering, som skal indberettes. Sådan gør du


Din ekstra kopi gør hele forskellen
Når du indberetter dine kopier, bakker du op om de mennesker, der skaber de tanker, sætninger, historier, noder og illustrationer, som du bruger i din undervisning