Indsendelse af kopier

Alle landets skoler og undervisningsinstitutioner sender på skift kopier ind til os. Vi bruger kopierne til at finde frem til, hvilke forfattere, komponister og udgivere, der skal have kopipenge. Skal du og dine kollegaer sende ind, informeres I på forhånd.


Tænk på os som en ekstra elev

I et helt skoleår får du en ekstra elev i klassen – det er Copydan Tekst & Node. Hver gang du bruger kopier i undervisningen til dine elever, skal du derfor også sende dem til os.
Det gælder både dine kopier på papir og dine kopier på skærm.

Hvad skal du sende ind?
Vi glæder os til at se kopier fra bøger, aviser, tidsskrifter, sanghæfter, noder samt hjemmesider. Vi skal også se elevernes kopier.
Vi skal ikke se de kopier, som er dækket af andre aftaler. Læs derfor abonnementsvilkårene for dine digitale læremidler – kopieringsbrug kan være med i licensen, og så skal du ikke sende til os. Se, hvilke materialer du skal sende ind, her

Hvad skal du mere huske?
Hvis du også husker elevantal og kilde på dine kopier, så er der kun tilbage at klappe dig selv på skulderen. Dine kopier sikrer nemlig, at vi hvert år kan udbetale kopipenge til over 70.000 forfattere, komponister og udgivere.

Vi har gjort det nemt – det er enten…

Eksamensopgaver fra Prøvebanken.dk skal også op i skyen
Bruger du en hel eksamensopgave til dine elever, skal du uploade den samlede zip-fil. Bruger du dele af en eksamensopgave, skal du kun uploade de filer, du bruger.
Husk også opgavebeskrivelser og vejledninger. Disse findes ikke som PDF-filer, så tag derfor et skærmbillede af dem, du har kopieret, og upload til os. Der er plads til det hele i skyen.

TAK – din ekstra kopi gør hele forskellen