Menu

Vidste du:

Copydan Tekst & Node samarbejder med søsterorganisationer over hele verden

Kommuner

Alle danske kommuner har tilsluttet sig rammeaftalen om brug af ophavsretsligt beskyttet materialer, som er indgået med kommunernes landsforening.

Advokat-virksomhed Tekst & Node

Medarbejdere hos danske kommuner har ofte brug for at kunne kopiere andres tekster og noder i forbindelse med deres arbejde. Kopiering af andres materialer kræver altid en tilladelse fra rettighedshaveren bag. Derfor har alle kommuner indgået en rammeaftale med Copydan Tekst & Node, som sikrer, at tilladelsen og betaling er på plads én gang for alle – nemt og enkelt.

Aftalen dækker brug og kopiering af ophavsretligt beskyttet materiale til intern administrativ brug og til intern undervisning på rådhuse og i forvaltninger, på biblioteker, i daginstitutioner, i ældreforsorgen og i SFO’er og fritidsklubber.

Der gælder særlige aftaler for bibliotekernes brug ud over den til intern administrativ brug. Læs mere om aftalerne her.

 

Eksterne kurser?

Hvis I afholder kurser for ikke-ansatte i kommunerne, så er denne brug ikke inkluderet i rammeaftalen med danske kommuner. Men vi har også en aftale, som kan dække kopiering her. Læs mere om hvad vi tilbyder kursusudbydere her.

 

Spørgsmål?

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen.

Hanne Glud Konradsen

Aftalekonsulent / Tlf. 35 44 14 82