Menu

Vidste du:

Copydan Tekst & Node har eksisteret siden 1980

Kommuner

Alle danske kommuner har tilsluttet sig rammeaftalen om brug af ophavsretsligt beskyttet materialer, som er indgået med kommunernes landsforening.

Advokat-virksomhed Tekst & Node

Medarbejdere hos danske kommuner har ofte have brug for at kunne kopiere andres tekster og noder. i forbindelse med deres arbejde. Kopiering af andres materialer kræver altid en tilladelse fra rettighedshaveren bag. Derfor har alle kommuner indgået en rammeaftale med Copydan Tekst & Node, som sikrer, at tilladelsen og betaling er på plads én gang for alle – nemt og enkelt.

Aftalen dækker brug og kopiering af ophavsretligt beskyttet materiale til intern administrativ brug og til intern undervisning på rådhuse og i forvaltninger, på biblioteker, i daginstitutioner og i ældreforsorgen.

Der gælder særlige aftaler for bibliotekernes brug ud over den til intern administrativ brug. Læs mere om aftalerne her.

 

Eksterne kurser?

Hvis I afholder kurser for ikke-ansatte i kommunerne, så er denne brug ikke inkluderet i rammeaftalen med  danske kommuner. Men vi har også en aftale, som kan dække kopiering her. Læs mere om hvad vi tilbyder kursusudbydere her.

 

Spørgsmål?

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen.

Hanne Glud Konradsen

Aftalekonsulent

Tlf. 35 44 14 82

Ansvarsområde:

Aftaleindgåelser, Kundekontakt, Fakturering