Menu

Vidste du:

Sammen med vores kunder sikrer vi midler til produktionen af nye tekster og noder

Hvorfor have en aftale?

Få nem og enkel adgang til sangtekster og noder til jeres kor og/eller orkester - og støt samtidig produktionen af ny kunst.

Både kor og orkestre øver, prøver og fremfører. Ved både den interne brug i øvelokalet samt den offentlige brug til koncerter og lignende arrangementer kan en aftale med Copydan Tekst & Node gøre det let for jer at indhente rettigheder til de sangtekster og noder, som I benytter.

Tekst & Node er ejet af alle dem, der skriver og producerer tekster, noder og billeder. Derfor kan vi tilbyde jer samlede kopiaftaler til at anvende ophavsretsligt beskyttet materiale i kor- eller orkestersammenhænge. Vi er nemlig som de eneste i Danmark godkendt af Kulturministeriet til at indgå aftaler på vegne af samtlige danske og udenlandske rettighedshavere.

  • En aftale til intern brug omfatter kopiering og brug af alle udgivne sangtekster og noder, både udenlandske og danske.
  • En aftale til offentlig brug ved koncerter og lignende omfatter udelukkende kopiering og brug af alle sangtekster og noder udgivet af rettighedshavere hjemmehørende i Danmark eller danske rettighedshavere bosiddende i udlandet.

 

Jeres aftale er også en vigtig del af et kulturelt kredsløb, som sikrer, at der hele tiden kan produceres nye sangtekster og noder. Vi er en nonprofit-organisation, og det betyder, at vi sørger for at sende de penge, som I betaler for aftalen, videre til dem, der har skrevet og udgivet det materiale, som kopieres.

 

Indgå en aftale

Har I spørgsmål eller ønsker I at indgå en aftale, så kontakt aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen for at høre mere.

Hanne Glud Konradsen

Aftalekonsulent

Tlf. 35 44 14 82

Ansvarsområde:

Aftaleindgåelser, Kundekontakt, Fakturering