Menu

Er du i tvivl om, hvad du må med en aftale? Kontakt mig på hgk@tekstognode.dk eller på tlf. 3544 1482

- Hanne Glud Konradsen, Aftalekonsulent

Hvorfor have en aftale?

Få nem og enkel adgang til sangtekster og noder til jeres kor og/eller orkester – og støt samtidig produktionen af ny kunst.

Både kor og orkestre øver, prøver og fremfører. Ved både den interne brug i øvelokalet samt den offentlige brug til koncerter og lignende arrangementer kan en aftale med Copydan Tekst & Node gøre det let for jer at indhente rettigheder til de sangtekster og noder, som I benytter.

Tekst & Node er ejet af alle dem, der skriver og producerer tekster, noder og billeder. Derfor kan vi tilbyde jer samlede kopiaftaler til at anvende ophavsretsligt beskyttet materiale i kor- eller orkestersammenhænge. Vi er nemlig som de eneste i Danmark godkendt af Kulturministeriet til at indgå aftaler på vegne af samtlige danske og udenlandske rettighedshavere.

  • En aftale til intern brug omfatter kopiering og brug af alle udgivne sangtekster og noder, både udenlandske og danske.
  • En aftale til offentlig brug ved koncerter og lignende omfatter udelukkende kopiering og brug af alle sangtekster og noder udgivet af rettighedshavere hjemmehørende i Danmark eller danske rettighedshavere bosiddende i udlandet.

 

Jeres aftale er også en vigtig del af et kulturelt kredsløb, som sikrer, at der hele tiden kan produceres nye sangtekster og noder. Vi er en nonprofit-organisation, og det betyder, at vi sørger for at sende de penge, som I betaler for aftalen, videre til dem, der har skrevet og udgivet det materiale, som kopieres.

 

Indgå en aftale

Har I spørgsmål eller ønsker I at indgå en aftale, så kontakt aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen for at høre mere.