D. 25. maj træder den nye EU-forordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft. Den øger beskyttelse og rettigheder i forbindelse med behandling af enkeltpersoners personoplysninger.

Copydan Tekst & Node indsamler og behandler personoplysninger til de formål, der er nødvendige, relevante og tilstrækkelige i forhold til forvaltning af ophavsrettigheder på tekstområdet. Vi behandler personoplysninger fra rettighedshavere, kunder og øvrige interessenter.

I forbindelse med lovens ikrafttræden deler vi her vores persondatapolitik, så du kan læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

 

Vi passer stadig godt på dine personoplysninger

De væsentligste ændringer, som persondataforordningen medfører, er, at man som enkeltperson nu garanteres bedre beskyttelse samt flere rettigheder i forbindelse med behandling af personoplysninger.

Når Copydan Tekst & Node behandler personoplysninger, sikrer vi som altid, at det sker fortroligt, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Få overblikket her

I linket nedenfor kan du læse om de personoplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvilke rettigheder du har, samt hvordan du kontakter os, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger.

Læs vores persondatapolitik her

Del denne artikel