Copydan Tekst & Node har fået nye aftaler til både kor, orkestre og arrangører. Man kan nu få en aftale, som sikrer en let klarering af rettigheder til brug af tekster og noder til offentlige arrangementer og koncerter.

Danmark synger. Musikken spiller. Faktisk som aldrig før. Under Corona-nedlukningerne oplevede vi en meget stor efterspørgsel på klarering af rettigheder til alsangsarrangementer og lignende, og nu hvor både aktører og publikum er ved at have fyldt kalenderen ud som før, er vi på banen med nye aftaler.

Både kor, orkestre og arrangører kan få en aftale hos os, som sikrer nem, enkel og lovlig adgang til at anvende kopierede sangtekster og noder til øvesessioner, til koncerter og til andre lignende arrangementer.

I Tekst & Node er vi glade for, at både kor, musik- og kulturaktører nu har en mere smidig adgang til kopiering af tekster og noder, når musikken skal ud at leve blandt det danske publikum.

Som altid er der naturligvis en række rammer for brugen af andres materiale. Aftalerne til koncerter og offentlige arrangementer omfatter således udelukkende kopiering af dansk repertoire.

 

Du kan læse mere om aftalerne her:

Aftale til kor og orkester

Aftale til offentlige arrangementer

Del denne artikel