Maria er ansat til at fortælle. Sammen med 9 andre konsulenter tager hun hvert år ud på de skoler, der skal indberette kopier og fortæller, hvordan det egentlig hænger sammen herinde i Tekst & Node. Se med her, hvor hun fortæller om jobbet som konsulent og om sig selv.

Hvert år i august er der stor rejseaktivitet i Tekst & Node. Vores 10 eksterne konsulenter besøger i omegnen af 100 – 120 skoler fordelt over hele Danmark – alle er de udvalgt til at indberette deres kopier i et skoleår ad gangen.

Under armen har de fortælleglæde, fortællelyst og en god portion erfaring i at stå over for et publikum. Vores konsulenter er nemlig en vidunderlig broget skare af musikere, udgivere, undervisere, performere og fortællere.

Maria Junghans er fortæller. En professionel en af slagsen, som lever af at fortælle historier. Dem som går lige i hjertekulen, i tankespindet og i maven. Sammen med sine 9 kollegaer leverer hun hvert år Tekst & Nodes budskaber til skolerne skarpt og præcist.

Mød Maria i et lille videoportræt nedenfor, og kom lidt tættere på, hvem det egentlig er, der besøger skolerne – og hvor stor en forskel det gør for lærerne og for indberetningen.

Se videoportrættet af Maria Junghans her

Del denne artikel