Menu

Aftale og pris

Her kan du få et overblik over, hvad aftalen koster, og hvilke forpligtelser en aftale indeholder.

Prisen for jeres aftale

Aktuel pris for professionshøjskoler kan ses her.

Vil du have flere oplysninger om, hvordan vi beregner prisen for din aftale, så kan du kontakte vores aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen – se kontaktinfo nederst på siden.

 

Se din kopieringsaftale

Kopieringsaftalen på Professionshøjskolerne er en rammeaftale, der dækker alle professionshøjskolernes uddannelser.

Herunder kan du læse de enkelte professionshøjskolers aftaler:
KP – Københavns Professionshøjskole
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
VIA
UCN
UC Syd
Professionshøjskolen Absalon

Tillæg til kopiaftalen – digitalkopiering af aviser

Pr. juni 2022 er der kommet et tillæg til kopiaftalen, som udvider omfanget af materialetyper til også at omfatte digitalkopiering af aviser.

Læs tillægget her.

 

Institutionen skal informere ansatte og elever, der kopierer

Institutionens ansatte og elever, der kopierer i forbindelse med undervisning, skal informeres om de rammer, der er for kopiering. Copydan Tekst & Node sender infomateriale til jer, som vi beder jer dele med de ansatte via intranettet, ophæng af plakater, mails eller andre relevante kanaler. Institutionen er selv ansvarlig for, at aftalens rammer for kopiering overholdes.

 

Indberetning af kopier er en del af jeres kopiaftale

Hvert år udvælges et repræsentativt antal institutioner til at fortælle os, hvad de kopierer igennem hele skoleåret. Oplysningerne er et vigtigt grundlag for, at Copydan Tekst & Node kan sende de penge, institutioner betaler for aftalen, videre til de rettighedshavere, hvis værker er blevet kopieret.
En institution, der udvælges til at oplyse om kopierne, skal oplyse os om, hvem der har skrevet og udgivet det ophavsretligt beskyttede materiale, der bliver kopieret, og hvor mange eksemplarer det er blevet kopieret i. Se mere om indberetning i menuen til venstre.