Menu

Er du i tvivl om, hvad du må med en aftale? Kontakt mig på hgk@tekstognode.dk eller på tlf. 3544 1482

- Hanne Glud Konradsen, Aftalekonsulent

Hvorfor have en aftale?

Få nem og enkel adgang til sangtekster og noder til jeres arrangement – og støt samtidig produktionen af ny kunst.

Ved koncerter og lignende kulturelle arrangementer kan en aftale med Copydan Tekst & Node gøre det let for arrangører at indhente rettigheder til de sangtekster og noder, som benyttes under arrangementet.

Tekst & Node er ejet af alle dem, der skriver og producerer tekster, noder og billeder. Derfor kan vi tilbyde jer én samlet kopiaftale til at anvende ophavsretsligt beskyttet materiale i jeres arbejde med offentlige arrangementer. Vi er nemlig som de eneste i Danmark godkendt af Kulturministeriet til at indgå aftaler på vegne af samtlige danske rettighedshavere.

En aftale til offentlige arrangementer omfatter derfor alle sangtekster og noder udgivet af rettighedshavere hjemmehørende i Danmark eller danske rettighedshavere bosiddende i udlandet.

Men det er ikke alt. Jeres aftale er også en vigtig del af et kulturelt kredsløb, som sikrer, at der hele tiden kan produceres nye sangtekster og noder. Vi er en nonprofit-organisation, og det betyder, at vi sørger for at sende de penge, som I betaler for aftalen, videre til dem, der har skrevet og udgivet det materiale, som kopieres.

 

Indgå en aftale

Har I spørgsmål eller ønsker I at indgå en aftale, så kontakt aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen for at høre mere.