Menu

Aftale og pris

Her kan du få et overblik over, hvad aftalen koster, og hvilke forpligtelser en aftale indeholder.

Se din kopieringsaftale

Aftalen er indgået mellem Copydan Tekst & Node og Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke samt Avannaata Kommunia, Kommune Kujalleq, Kommune Qeqertalik, Kommuneqarfik Sermersooq og Qeqqata Kommunia.

Læs aftalen for kopiering på Grønland her.

Tillæg til kopiaftalen – digitalkopiering af aviser

Pr. juni 2022 er der kommet et tillæg til kopiaftalen, som udvider omfanget af materialetyper til også at omfatte digitalkopiering af aviser.

Læs tillægget her.

 

Sådan beregner vi prisen

Den samlede pris for aftalen afhænger af antallet af tilmeldte elever pr. 5. september i det igangværende undervisningsår. Vi sender jer en mail, når I skal oplyse elevtallet.

Den aktuelle pris for de grønlandske skoler fremgår af aftalen.

Vil du have flere oplysninger om, hvordan vi beregner prisen for din aftale, så kan du kontakte vores aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen – se kontaktinfo nederst på siden.

 

Skolen skal informere ansatte og elever, der kopierer

Skolens ansatte og elever, der kopierer i forbindelse med undervisning, skal informeres om de rammer, der er for kopiering. Skolen er selv ansvarlig for, at aftalens rammer for kopiering overholdes.

 

Indberetning af kopier er en del af jeres kopiaftale

Alle skoler skal hvert år fortælle os, hvad de kopierer igennem hele skoleåret. Oplysningerne er et vigtigt grundlag for, at Copydan Tekst & Node kan sende de penge, skolen betaler for aftalen, videre til de rettighedshavere, hvis værker er blevet kopieret.

Skolerne skal oplyse os om, hvem der har skrevet og udgivet det ophavsretligt beskyttede materiale, der bliver kopieret, og hvor mange eksemplarer det er blevet kopieret i.
Se mere om indberetning i menuen til venstre.